Om Staffan Barrefors

I Uganda och Rwanda är en Silverrygg en senior, erfaren bergsgorilla som är flockens managementkonsult. När man ställs inför en ny utmaning ökar Silverryggens rådgivning möjligheterna att hantera situationen på bästa sätt. Silverryggen har också som rollen mentor/ coach till unga talangfulla gorillor. Naturen är vis eftersom mentorskap är det överlägset bästa verktyget för personlig utveckling.

Jag erbjuder på samma sätt min praktiska erfarenhet som stöd till mina kunder, främst inom utveckling och affärer och ledarskap. I verkligheten har lärt mig betydelsen av att agera snabbt när en möjlighet eller ett problem dyker upp.

För mig står titeln Managementkonsult för att man använder sin kompetens med kvalitet och långsiktighet som ledstjärnor, alltid med kunden i fokus.
Vill du veta mer?     

Att jobba med Silverryggen Konsult

Det börjar med ett kostnadsfritt första möte för att gå igenom situationen och känna på om förutsättningar finns för att gå vidare. När vi skakat hand börjar ett uppdrag med att jag snabbt analyserar situationen och föreslår vad som behöver göras. Då ingår en beskrivning av varför situationen behöver hanteras. Vi förädlar detta tillsammans och bestämmer vem som ska göra vad och när det ska vara klart. 

Exempel på tjänster

  • Utredning/ Analys
  • Rådgivning/ Sparring
  • Mentorskap/ Coachning
  • Föreläsning/ Inspiration

Har du en utmaning att diskutera?    

Erfarenheter

Boka en första träff för analys av er situation!